A javulás nem lesz látványos, lassan a seb szélei elkezdenek majd összehúzódni, minden nappal kisebb lesz, végül új szép fehér bőr fogja borítani. :)darkencike » Tegnap, 22:12 írta:Hát igen... imádja a szívet még ma kicsit fentebb vesszük a hőmérsékletet.Maya » Tegnap, 20:49 írta: Granulátumból egy fél (női) maréknyi elegendő lesz, valami hálóba kéne rakni vagy igény szerint zárható teafűáztatóizébe, én pl harisnyába szoktam. Tőzeg nagyon gyorsan tud ph-t csökkenteni, erősen színezi a vizet, ettől nem kell megijedni. A másik kettő éger és tebang amelyeknek van inkább gombaölő hatása. (Égert ha szükséges tudok adni/postázni.)
Ahogy látom a kisasszony jó súlyban van, 2 hetet bőven ki fog bírni. :) Illetve minimálisat kaphat (gazdi úgysem tudja majd megállni), tehát a normál etetésének 1/4-ét nagyjából 3-4 falatka valamit, 4-5 naponta. :) Ezek az állatok hónapokat túlélnek élelem nélkül.
(Illetve egyel elkapcsolnám a hűtőt, ne igazán menjen a hőmérséklet 5 alá, inkább 5-9 között maradjon.)
2 naponta pedig legyen rajta 100% vízcsere, ha van széklet azt pedig aznap ki kell takarítani, érdemes a hűtőbe tárolni még egy palacknyi csere vizet, így azonos hőmérsékletűre lesz cserélve. Gazokat nem kell 1 használat után kidobni, új vízbe is újra beáztathatóak (max. 2-3 alkalommal).
Inkább mindenki kérdezzen, azt szoktam tanácsolni. :)
Maya
Akkor ha a granulátumtól se javul akkor lehet igényt tartanék majd az égerre :)
Köszönöm szépen a segítséget! ^_^
(UI: Hozzászólás első kódsorját kéretik nem törölni :) )