Sziasztok

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
sirrra
Fórumozó

Sziasztok

Hozzászólás Szerző: sirrra »

Szép napot!
Köszönöm szépen a befogadást! Jelenleg egy axi gazdijaként érkeztem, olvasok, keresgélek, információt gyűjtök.
Maya már sok gyors segítséggel, tanáccsal ellátott a közösségi oldalon, egy,még az állatkereskedésben benyelt dekorkavics kapcsán, de már minden ok, csúnya kavics a kukában.
Nem tudom mennyire leszek hozzászólásilag aktív tag, még inkább csak olvasok, és majd kérdezek. Ha van rá lehetőség, és 30 napig nem szólalok meg, kérem ne töröljetek :D
Csatolmányok
ax2.jpg
ax2.jpg (21.47 KiB) Megtekintve 1933 alkalommal
Sly
Fórumozó

Re: Sziasztok

Hozzászólás Szerző: Sly »

És te egyébként milyen követ használsz? Honnan tudtad beszerezni? Nekem azt is figyelembe kell venni, hogy ne lúgosítsa a vizet...

sirrra » 2016.07.23. 19:30 írta:Szép napot!
Köszönöm szépen a befogadást! Jelenleg egy axi gazdijaként érkeztem, olvasok, keresgélek, információt gyűjtök.
Maya már sok gyors segítséggel, tanáccsal ellátott a közösségi oldalon, egy,még az állatkereskedésben benyelt dekorkavics kapcsán, de már minden ok, csúnya kavics a kukában.
Nem tudom mennyire leszek hozzászólásilag aktív tag, még inkább csak olvasok, és majd kérdezek. Ha van rá lehetőség, és 30 napig nem szólalok meg, kérem ne töröljetek :D
sirrra
Fórumozó

Re: Sziasztok

Hozzászólás Szerző: sirrra »

És te egyébként milyen követ használsz? Honnan tudtad beszerezni? Nekem azt is figyelembe kell venni, hogy ne lúgosítsa a vizet...

A "Mutasd az akváriumod" - ba tettem fel képeket. Nagy méretű kaviccsal van leterítve a bejáróm, onnét szedtem egy vödörrel. Elsúroltam, körömkeféztem, forráztam. Én könnyen vagyok, itt a kavicsbánya mellettünk, ha nem lett volna, csak kiszaladok egy vödörrel a kezembe.
Válasz küldése