Szép napot!
Köszönöm szépen a befogadást! Jelenleg egy axi gazdijaként érkeztem, olvasok, keresgélek, információt gyűjtök.
Maya már sok gyors segítséggel, tanáccsal ellátott a közösségi oldalon, egy,még az állatkereskedésben benyelt dekorkavics kapcsán, de már minden ok, csúnya kavics a kukában.
Nem tudom mennyire leszek hozzászólásilag aktív tag, még inkább csak olvasok, és majd kérdezek. Ha van rá lehetőség, és 30 napig nem szólalok meg, kérem ne töröljetek
Sziasztok
Moderátor: Axolotl moderátor
Sziasztok
- Csatolmányok
-
- ax2.jpg (21.47 KiB) Megtekintve 1932 alkalommal
Re: Sziasztok
És te egyébként milyen követ használsz? Honnan tudtad beszerezni? Nekem azt is figyelembe kell venni, hogy ne lúgosítsa a vizet...
sirrra » 2016.07.23. 19:30 írta:Szép napot!
Köszönöm szépen a befogadást! Jelenleg egy axi gazdijaként érkeztem, olvasok, keresgélek, információt gyűjtök.
Maya már sok gyors segítséggel, tanáccsal ellátott a közösségi oldalon, egy,még az állatkereskedésben benyelt dekorkavics kapcsán, de már minden ok, csúnya kavics a kukában.
Nem tudom mennyire leszek hozzászólásilag aktív tag, még inkább csak olvasok, és majd kérdezek. Ha van rá lehetőség, és 30 napig nem szólalok meg, kérem ne töröljetek
Re: Sziasztok
A "Mutasd az akváriumod" - ba tettem fel képeket. Nagy méretű kaviccsal van leterítve a bejáróm, onnét szedtem egy vödörrel. Elsúroltam, körömkeféztem, forráztam. Én könnyen vagyok, itt a kavicsbánya mellettünk, ha nem lett volna, csak kiszaladok egy vödörrel a kezembe.És te egyébként milyen követ használsz? Honnan tudtad beszerezni? Nekem azt is figyelembe kell venni, hogy ne lúgosítsa a vizet...