Cyada

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
Cyada
Fórumozó

Cyada

Hozzászólás Szerző: Cyada »

Sziasztok!

Lassan de biztosan eljutottam a bemutatkozásig :) Sajnos ritkán jutok gép elé, mert van két igen aktív gyerkőcöm, párom, és jó pár háziállat. 3 akváriumunk van. Egyben halak (molly,neon, guppi, xifo), csigák, ancik úszkálnak, és szaporodnak, a másikban egy sárgafülű ékszerteknős (Giggone) fél éve van velünk, és végül egy fehér axi (Bius),aki másfél éve a családunk tagja. Sajnos 11.19-én elvesztettük vad axinkat Gizmo-t, meg is sirattuk, és a legkisebb lányom aki öt éves, mai napig esténként gyertyát gyújt neki. R.I.P. :(

Bius mióta egyedül van, nem túl aktív, de próbálunk a kedvében járni. Körülbelül két éves, nemét még csak tippelni tudom, elvileg csajszi. Bius a családunk középpontja. A nagy halas akvárium miatta van, a hal szaporulatból szokott enni. Egy időben volt még egy plusz kicsi aksink, ami szülőszoba volt, de most már fizikailag nincs annyi helyünk, így a kis halak a moha közt rejtőznek.

Képet és egyéb infókat is fogok majd felrakni ígérem!Most kezdésnek két kézzel rajzolttal indítunk! :)
Csatolmányok
Gizmo
Gizmo
Bius
Bius
-Cyada-
Cyada
Fórumozó

Re: Cyada

Hozzászólás Szerző: Cyada »

Ja és hogy szép napotok legyen ezen a borús napon, belinkelem nektek a kedvenc Axolotl dalomat:
http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw
-Cyada-
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
Kapcsolat:

Re: Cyada

Hozzászólás Szerző: Sendy »

Cyada írta:Ja és hogy szép napotok legyen ezen a borús napon, belinkelem nektek a kedvenc Axolotl dalomat:
http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw
Üdv a fórumon!

Nekem is kevés időm van mostanában sajnos, így én se vagyok valami aktív. Az axi dalt ismerjük... én az állatorvosunkat akasztottam ki vele keményen :)

Nagyon pöpec a két rajz :) Jöhet több is :)
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Válasz küldése