Lassan de biztosan eljutottam a bemutatkozásig :) Sajnos ritkán jutok gép elé, mert van két igen aktív gyerkőcöm, párom, és jó pár háziállat. 3 akváriumunk van. Egyben halak (molly,neon, guppi, xifo), csigák, ancik úszkálnak, és szaporodnak, a másikban egy sárgafülű ékszerteknős (Giggone) fél éve van velünk, és végül egy fehér axi (Bius),aki másfél éve a családunk tagja. Sajnos 11.19-én elvesztettük vad axinkat Gizmo-t, meg is sirattuk, és a legkisebb lányom aki öt éves, mai napig esténként gyertyát gyújt neki. R.I.P.

Bius mióta egyedül van, nem túl aktív, de próbálunk a kedvében járni. Körülbelül két éves, nemét még csak tippelni tudom, elvileg csajszi. Bius a családunk középpontja. A nagy halas akvárium miatta van, a hal szaporulatból szokott enni. Egy időben volt még egy plusz kicsi aksink, ami szülőszoba volt, de most már fizikailag nincs annyi helyünk, így a kis halak a moha közt rejtőznek.
Képet és egyéb infókat is fogok majd felrakni ígérem!Most kezdésnek két kézzel rajzolttal indítunk! :)