Sára vagyok..vagy Sarah... Bár ha regisztrálok valahova inkább az angolos verziót részesítem előnyben.
Békés megyei vagyok..a párom Veszprém megyei...De az más tészta.
Az axolotlokat még márciusban láttam először a szegedi vadasparkban..azóta a csodálójuk vagyok..és egyszerűen megőrültem hogy nekem nincs,,,,nagyon sok mindent elolvastam róluk..de még nem érzem a tudásomat elég nagynak ahhoz, hogy ne kérdezzek. -Mondjuk a páromat én látom el tanácsokat. Imádok utánanézni dolgoknak. Főleg ha egy állatról van szó, ugyan is szeretném jól tartani őket, szeretném ha sokáig velem lehetnének, ennek alapfeltétele, hogy tudjam hogy kell velük bánni, mit ehetnek és mit nem..ismernem kell azt az állatot.
Imádom a kicsikéimet... Két kis albínó axolotllot sikerült beszereznem Győrben egy állatkereskedésben..miután Ajkán csúnyán szivatott minket az eladó, aki azóta ha meglát félelemmel teli szemekkel néz rám,pedig sosem bántottam..max szemmel.

De megtudtam itt hogy a kis drágáim nem albínók hanem fehérek...de én nem diszkriminálom őket a színük miatt...imádom őket és kész!! Jelenleg egy 120 literes akváriumban élnek(1m hosszú, 40 cm széles és 40 cm magas)
Magunk rendeztünk be..nem használunk bolti víztisztítókat...nálunk van egy kis anci meg néhány csiga. Nemsokára költözik be pár darab neonhalacska...híve vagyok az élőállatot eleségeknek...ugyan is..így kicsit közelebb tudjuk őket vinni a saját környezetükhöz.. ha meg nem eszik meg őket,akkor is lesz majd társuk.

Egyenlőre rólam és a drágáimról ennyit...de majd még lesz folytatás. :)