Nyyufi

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
Nyyufi
Fórumozó
Kapcsolat:

Nyyufi

Hozzászólás Szerző: Nyyufi »

Sziasztok,
Dorka vagyok, péntek óta két cuki axi boldog tulajdonosa :)
Évekkel ezelőtt láttam a kereskedésben egy felnőtt állatot, és azóta tudtam hogy nekem kell egyszer ilyen állatka. Most jött el az, hogy van hozzá elég pénzem. Bár úgy érzem, kicsit pórul jártam, mert ma találtam meg a fórumot, eddig valahogy nem akadtam rá, és már 2 napja itt vannak az axik.
Töltök majd fel róluk képeket, bár nem a legjobb minőségűek.
Jelenleg két külön akváriumban laknak, mivel adminisztrációs probléma miatt az egyik harmadakkora, mint a másik, és nem akarom, hogy hirtelen felindulásból a nagy megegye a kicsit :) (meg amúgy is volt itthon akvárium, így ha megnőttek, majd veszek nekik egy jó nagyot :) )
Jó lett volna, ha előbb találok erre a fórumra, mert akkor sokkal inkább felkészülve várhattam volna őket, de már ez van.. A kavicsok csere alatt vannak, a kékeket pedig kiveszem majd, ha már befér a szájukon. Elgondolkodtam, hogy a hajó helyett egy barlangszerű bújókát szerezzek, mert ebbe nem megy bele a nagy :/ A növényt szereti, sokat van alatta.
A vízszűrővel vannak ellentéteink, de nem adom fel a reményt, hogy én kerülök ki győztesen. Igen sokat segített az Axikalauz, próbálok megfelelni neki, hogy az axiknak is jobb legyen.
Viszont ami most van szűrő, az elég hangos, és éjszaka elég zavaró. Tudnátok ajánlani valami halkabbat? Ha jól értettem, azt a szúnyoglárva maradékot, amit nem esznek meg, ki kell szivattyúzni minden nap. Célszerű egy helyre és azonos időben etetni mindig?
Hirtelen más nem jut eszembe, de mivel szeretek egy dolognak többször is utána járni, biztos kérdezek még.
Köszi a befogadást és a tanácsokat :)
Nyyufi
Fórumozó
Kapcsolat:

Re: Nyyufi

Nyyufi
Fórumozó
Kapcsolat:

Re: Nyyufi

Nyyufi » kevesebb mint egy perce írta:http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 075049.jpg
Kép[/img]

(Elnézést a bénázásért, határozottan ismerkedem a dologgal :) )
Kép
Kép
Válasz küldése