ivannorbi

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
ivannorbi
Fórumozó

ivannorbi

Hozzászólás Szerző: ivannorbi »

Sziasztok!

E szomorú hír kapcsán találtam az oldalra, így gondoltam beregisztrálok. Még nem mélyültem el a témában, de első ránézésre színvonalasnak tűnik az oldal, melyhez ez úton is gratulálok a szerkesztő(k)nek.
Amúgy ilyen kis "szörnnyel" nem rendelkezem, de szimpatizálok vele ;-)
Munkám során remélem nem találkozok senkivel (Baranya és Somogy megyében), aki ilyen állatot tart, ha mégis, akkor mindenképpen legyen nála egy ILYEN (pontosan kitöltött) dokumentum.

üdv:
ivannorbi (Pécs)
liquid
Adminisztrátor

Re: ivannorbi

Hozzászólás Szerző: liquid »

Szia!

Üdv itt! :) Csak egy megjegyzés: az "ILYEN" link mindenkinek a saját Google Drivejára mutat, így nem tudjuk mit kell kitölteni :)
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sendy »

ivannorbi » 51 perccel ezelőtt írta:Sziasztok!

E szomorú hír kapcsán találtam az oldalra, így gondoltam beregisztrálok. Még nem mélyültem el a témában, de első ránézésre színvonalasnak tűnik az oldal, melyhez ez úton is gratulálok a szerkesztő(k)nek.
Amúgy ilyen kis "szörnnyel" nem rendelkezem, de szimpatizálok vele ;-)
Munkám során remélem nem találkozok senkivel (Baranya és Somogy megyében), aki ilyen állatot tart, ha mégis, akkor mindenképpen legyen nála egy ILYEN (pontosan kitöltött) dokumentum.

üdv:
ivannorbi (Pécs)
Szia!

Üdv a fórumon!

Köszönjük a dicséretet, igyekszünk, ahogy tudunk felnőni feladatunkhoz és nem vak vezet világtalant állapotra eljutni, mint más közösségi oldalak, de nagyon el vagyunk maradva attól, ahol tartani szeretnénk a fórummal. Rengeteg szakcikk vár megírásra, nem is beszélve egyéb problémákról amiknek igazából nem is tudjuk hogy kellene nekiállni. Ilyen a Fővárosi állatkert, ahol borzalmas állapotban tartják az axolotlokat, vagy is már csak azt az egyet, ha még él szerencsétlen, de az eszetlen beltenyészetes szaporítás talán még borzalmasabb, és azt se tudjuk, hol kezdjünk a visszaszorításában... első lépésként próbáljuk terjeszteni a helyes infókat, hátha belátásra bírunk néhányakat.

A pontosan kitöltött dokumentumos link nekem nem működött sajnos.

Érdekelne mi a munkád, de van tippem, ahogy a linkelni akart dokumentumra is :) Talán ezt szeretted volna megosztani? http://axolotl.hu/viewtopic.php?p=1768#p1768
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
ivannorbi
Fórumozó

Sendy » Ma, 11:12 írta:
A pontosan kitöltött dokumentumos link nekem nem működött sajnos.

Érdekelne mi a munkád, de van tippem, ahogy a linkelni akart dokumentumra is :) Talán ezt szeretted volna megosztani? http://axolotl.hu/viewtopic.php?p=1768#p1768
Mindkét tipped jónak tűnik. ;)
A doksis linket elszúrtam sajnos, ha tudod, akkor javítsd légyszi ERRE, nekem már nem megy.
ivannorbi
Fórumozó

ivannorbi » 4 perccel ezelőtt írta: Mindkét tipped jónak tűnik. ;)
A doksis linket elszúrtam sajnos, ha tudod, akkor javítsd légyszi ERRE, nekem már nem megy.
Most nem rosszul, hanem rosszat linkeltem. Mondjuk az sem haszontalan, de nem a rendeletet szerettem volna belinkelni, hanem azt a formanyomtatványt, amire te is utaltál, azaz EZT.
Bocsánat a bénázásért...
ivannorbi
Fórumozó

Amúgy a saját hozzászólásomat nem tudom javítani (mondjuk 10 percen belül)?
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Kapcsolat:

ivannorbi » 10 perccel ezelőtt írta:Amúgy a saját hozzászólásomat nem tudom javítani (mondjuk 10 percen belül)?
A zöldek (frissen regisztráltak) nem szerkeszthetik a hozzászólásukat. Amikor kékké válnak, akkor erre 30 percig lehetőségük lesz a hozzászólás elküldése után. Az előnézet gombbal tudod ellenőrizni, hogy milyen lesz a hozzászólás, de elnézve ahogy használod a fórumot, ez nem kell ecsetelnem, úgy is ismered. :)
Hagynám a rendeletet, hátha valaki elolvassa.
Sendy
ivannorbi
Fórumozó

Sendy » 17 perccel ezelőtt írta: A zöldek (frissen regisztráltak) nem szerkeszthetik a hozzászólásukat. Amikor kékké válnak, akkor erre 30 percig lehetőségük lesz a hozzászólás elküldése után. Az előnézet gombbal tudod ellenőrizni, hogy milyen lesz a hozzászólás, de elnézve ahogy használod a fórumot, ez nem kell ecsetelnem, úgy is ismered. :)
Köszi a "bekékítést", látom most már javíthatnám én is a hozzászólásaimat, de inkább hagyom, mert akkor értelmét veszítené a többi hsz.
Amúgy "előnéztem" a hozzászólásaimat, de a linkeket nem ellenőriztem le, ez a hibák oka...
:$
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Kapcsolat:

ivannorbi » 4 perccel ezelőtt írta:
Sendy » 17 perccel ezelőtt írta: A zöldek (frissen regisztráltak) nem szerkeszthetik a hozzászólásukat. Amikor kékké válnak, akkor erre 30 percig lehetőségük lesz a hozzászólás elküldése után. Az előnézet gombbal tudod ellenőrizni, hogy milyen lesz a hozzászólás, de elnézve ahogy használod a fórumot, ez nem kell ecsetelnem, úgy is ismered. :)
Köszi a "bekékítést", látom most már javíthatnám én is a hozzászólásaimat, de inkább hagyom, mert akkor értelmét veszítené a többi hsz.
Amúgy "előnéztem" a hozzászólásaimat, de a linkeket nem ellenőriztem le, ez a hibák oka...
:$
Velem is előfordult már, ilyenkor privben, vagy jelentéssel, új hozzászólás írása nélkül ha jelzed, javítja kollegina vagy én :) Persze, csak ha Te nem tudod.
Sendy
Válasz küldése