Sziasztok!
Februárban lettem 2 csoda szép minike gazdija egy albinó és egy golden színű mini axiknak. Akkor voltak kishíján 3 cmeresek.
:) most már szép nagyok Lilo & Stich lett a nevük remélem a pocakjukból és mereteikből ítélve hogy jól tartom őket.
A képek fölülről lefelé a mostanitól visszafelé az időben :) nagyon kicsinek nem sikerült róluk:)
Kimbike
Moderátor: Axolotl moderátor
- Maya
- Adminisztrátor
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Tenyésztő
Re: Kimbike
Üdv a fórumon!kimbike » Ma, 17:38 írta:Sziasztok!
Februárban lettem 2 csoda szép minike gazdija egy albinó és egy golden színű mini axiknak. Akkor voltak kishíján 3 cmeresek.
:) most már szép nagyok Lilo & Stich lett a nevük remélem a pocakjukból és mereteikből ítélve hogy jól tartom őket.
A képek fölülről lefelé a mostanitól visszafelé az időben :) nagyon kicsinek nem sikerült róluk:)
Nagyon szépek az axik, jó a kopoltyújuk és szép kövérek is. A sima albínó viszont ne legyen ennél kövérebb,(utolsó előtti képre gondolok) mert akkor elhízottnak fog számítani. :)
Maya
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Re: Kimbike
Kedves Maya !Maya » 2013.07.02. 19:03 írta:Üdv a fórumon!kimbike » Ma, 17:38 írta:Sziasztok!
Nagyon szépek az axik, jó a kopoltyújuk és szép kövérek is. A sima albínó viszont ne legyen ennél kövérebb,(utolsó előtti képre gondolok) mert akkor elhízottnak fog számítani. :)
Köszönöm ! Megteszek mindent változatosan etettem őket ,hogy leheőleg mindent megkapjanak:) Köszönöm a nevükbe is:) Lilo pedig nem lesz ducibb remélem:)Úgyan annyit kapnak mindig próbálom az éhségüket és a realitás eredményébe adni a kaját:)