Maya

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

PBorsó
Megrögzött fórumozó

Re: Helyzet március-május

Hozzászólás Szerző: PBorsó »

Maya írta:Van még kép csak nem akartam egybe bezsúfolni. Yesung kopoltyújával valami eszméletlen mit művelt a nitrátmegkötő, március 16-án még pici és nyeszlettke volt, viszont 10nap múlva hatalmas, még sose volt neki ekkora. Mellesleg új trükkje van a kopoltyúján sárga foltok/rész van, igazi pigmentáló művész, tud teljesen elszürkülni is. WanByuk a vaksi, pedig egy csoda, gyönyörűen kinőtt a kopoltyúja, rettentő falánk, mindig elsőként jelentkezik kajáért és ő az egyetlen aki axi módjára viselkedik és kajálás után a földre lehullott darabokat is feleszi, a többi sose eszik a földről. A másik, hogy észrevettem, hogy a békák tépkedik a kopoltyújukat, láttam ahogy Yesung kopoltyúját megragadta a béka, majd elkezdi rázni a fejét és letép pár szálat aztán megeszi. Még a héten visszavittem mind a 6békát a kereskedésbe, senkinek se volt jó ez így, az axik nem tudták megenni őket mert mindig kiugráltak a szájukból. Békát ezentúl nem ajánlok senkinek, max. saját felelősségre.
Szia!

Gyönyörűek mindannyian és Yesung kopoltyúja irigylésre méltó (nem mintha én panaszkodnék a saját szörnyecskéimére) :D
Maya
Adminisztrátor
Milyen minőségben vagy a fórumon: Tenyésztő

Re: Helyzet március-május

Hozzászólás Szerző: Maya »

PBorsó írta:
Maya írta:Van még kép csak nem akartam egybe bezsúfolni. Yesung kopoltyújával valami eszméletlen mit művelt a nitrátmegkötő, március 16-án még pici és nyeszlettke volt, viszont 10nap múlva hatalmas, még sose volt neki ekkora. Mellesleg új trükkje van a kopoltyúján sárga foltok/rész van, igazi pigmentáló művész, tud teljesen elszürkülni is. WanByuk a vaksi, pedig egy csoda, gyönyörűen kinőtt a kopoltyúja, rettentő falánk, mindig elsőként jelentkezik kajáért és ő az egyetlen aki axi módjára viselkedik és kajálás után a földre lehullott darabokat is feleszi, a többi sose eszik a földről. A másik, hogy észrevettem, hogy a békák tépkedik a kopoltyújukat, láttam ahogy Yesung kopoltyúját megragadta a béka, majd elkezdi rázni a fejét és letép pár szálat aztán megeszi. Még a héten visszavittem mind a 6békát a kereskedésbe, senkinek se volt jó ez így, az axik nem tudták megenni őket mert mindig kiugráltak a szájukból. Békát ezentúl nem ajánlok senkinek, max. saját felelősségre.
Szia!

Gyönyörűek mindannyian és Yesung kopoltyúja irigylésre méltó (nem mintha én panaszkodnék a saját szörnyecskéimére) :D
Köszönjük, ezért mondjuk ha megvannak a megfelelő paraméterek napok alatt visszahozza a kopoltyúját, de azt nagyon nehéz belőni. Mindenkinek az első hajukra kéne nagyon vigyázni és ha az jó, nem macerálni a vizet, mert kopoltyút visszanöveszteni hosszú türelemjáték...
Maya
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
Kapcsolat:

Utazás

Hozzászólás Szerző: Sendy »

Vasárnapig Maya nem elérhető. Bármi kérdésetek van felé, akár a kicsikről is vagy szakinformáció, hozzám fordulhattok.
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
Kapcsolat:

Boldogságosat

Hozzászólás Szerző: Sendy »

Kedves Maya kollegina!

Boldog születésnapot kívánok ezzel a kedves dalocskával!

http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw

:)

Kép
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Maya
Adminisztrátor
Milyen minőségben vagy a fórumon: Tenyésztő

Re: Boldogságosat

Hozzászólás Szerző: Maya »

Sendy » Ma, 09:01 írta:Kedves Maya kollegina!

Boldog születésnapot kívánok ezzel a kedves dalocskával!

http://www.youtube.com/watch?v=MxA0QVGVEJw

:)

Kép
Köszönöm szépen. :)
Maya
Válasz küldése