Sziasztok
Kezdő akvarista vagyok. Axit szerettem volna tartani illetve még szeretnék de miután szembesültem azzal hogy mennyire is felkészületlen vagyok, gondoltam először belefogok egy kisebb projectbe. Szóval most tanulgatok, lassan készül a saját akváriumom. Egyenlőre 2 gömbmoha tulajdonosa vagyok az ő tartásukkal eddig problémám nem volt :)
Dancika
Moderátor: Axolotl moderátor
-
- Fórumozó
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Moderátor
Dancika
Ne légy teszetosza, fogd és tegyed oda! :)
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
- Sendy
- MAF tanácsadó:
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
- Kapcsolat:
Re: Dancika
Szia!Dancika » Tegnap, 13:58 írta:Sziasztok
Kezdő akvarista vagyok. Axit szerettem volna tartani illetve még szeretnék de miután szembesültem azzal hogy mennyire is felkészületlen vagyok, gondoltam először belefogok egy kisebb projectbe. Szóval most tanulgatok, lassan készül a saját akváriumom. Egyenlőre 2 gömbmoha tulajdonosa vagyok az ő tartásukkal eddig problémám nem volt :)
Üdv a fórumon! Jó, ha valaki még időben fel tudja mérni, hogy ez az állat nem egy könnyen tartható állatfaj. Remélem hasznodra válik a fórum, még ha végül is nem fogsz belevágni az axitartásba. Várunk képeket az akváriumról még ha csak két gömbmoha is jelenleg a lakója! :)
Üdv:
Sendy
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
-
- Fórumozó
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Moderátor
Re: Dancika
Hnos, azóta bővült akváriumom 4 db törpe karmos békával és 3 guppival. Lassacskán növényzet és minden más is belekerül és azt hiszem teljes lesz. Gömbmoháim azóta is egészségesek élnek és virulnak :)
Ne légy teszetosza, fogd és tegyed oda! :)