OoOBarBeeOoO

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
OoOBarBeeOoO
Fórumozó

OoOBarBeeOoO

Hozzászólás Szerző: OoOBarBeeOoO »

47.JPG
Sziasztok!

Engem Barbarának hívnak, és Budapesten lakom. Először tűzhasúak tartásával kezdtem, megjegyzem nem sok sikerrel. Egy gőtém, a legelsők közt már betegen került hozzám, de sajnos csipeszből is csak hébe-hóba ettek, csak ha beszórtam az artémia rákot vagy a tubit, és más kukacok terén is válógatosak voltak.
Most inkább a két bordás gőtémre, és az én kis vad mintázatú vadállatomra koncentrálok. Szépen cseperednek, esznek kézből, csipeszből. :)
Az axim most 13 centiméter.
PBorsó
Megrögzött fórumozó

Re: OoOBarBeeOoO

Hozzászólás Szerző: PBorsó »

OoOBarBeeOoO » Ma, 09:21 írta:
47.JPG
Sziasztok!

Engem Barbarának hívnak, és Budapesten lakom. Először tűzhasúak tartásával kezdtem, megjegyzem nem sok sikerrel. Egy gőtém, a legelsők közt már betegen került hozzám, de sajnos csipeszből is csak hébe-hóba ettek, csak ha beszórtam az artémia rákot vagy a tubit, és más kukacok terén is válógatosak voltak.
Most inkább a két bordás gőtémre, és az én kis vad mintázatú vadállatomra koncentrálok. Szépen cseperednek, esznek kézből, csipeszből. :)
Az axim most 13 centiméter.
Szia és üdv itt!

Aranyos a szörnyikéd :) Ezek szerint egyedül lakik?

PBorsó
OoOBarBeeOoO
Fórumozó

Szia!

Köszönöm. :) Jelenleg nincs egyedül. Egy 50 literesben van 2 bordással egyelőre, még csak 7-8 centisek voltak mindannyian amikor összekerültek. A nővekedésüktől függ, de majd szét akarom választani őket, venni szeretnék még egy legalább 40 literes akváriumot a közeljövőben. De egyelőre még nem nagyok, és remekül kijöttek eddig egymással. Nincs konfliktus.
Maya
Adminisztrátor
Milyen minőségben vagy a fórumon: Tenyésztő

Hozzászólás Szerző: Maya »

OoOBarBeeOoO » Ma, 06:26 írta:Szia!

Köszönöm. :) Jelenleg nincs egyedül. Egy 50 literesben van 2 bordással egyelőre, még csak 7-8 centisek voltak mindannyian amikor összekerültek. A nővekedésüktől függ, de majd szét akarom választani őket, venni szeretnék még egy legalább 40 literes akváriumot a közeljövőben. De egyelőre még nem nagyok, és remekül kijöttek eddig egymással. Nincs konfliktus.
Hello
Nem ajánlom együtt tartani őket, amcsi fórumon találtam egy emberkét aki tűzhasú gőtékkel eteti az axikat, ha ez nem elég levideózza és fel is teszi...élvezik, hogy ott marcangolják. Axit csak axival lehet együtt tartani, pontosan meg tudja különböztetni a bordás gőtét. Ne várj a szétválasztással felnőtt korukig, axi tuti megpróbálná megenni, mindent megesznek ami mozog és nem axi.
Maya
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
OoOBarBeeOoO
Fórumozó

Nem áll szándékomban egyik fajtával sem etetni aximat. Egyelőre még nem ilyen brutális a helyzet, és nem akarok felnőttkorukig várni. Már intézem az új akváriumot.
Válasz küldése