Sziasztok!Viktor vagyok Budapestről.2 szörnyem van,egy vadas,az ő neve Boborján,és egy fehér,akit Bojtosnak hívnak.
Sajnos a nemüket nem tudom.December elején érkeztek hozzám,és egy 60 literes aksiban éldegélnek 3 almacsiga társaságában.
Havonta veszek nekik 5-6 neonhalat,hogy ne legyenek nagyon egyedül. Persze pár nap alatt megint unatkoznak....
Van a vízben egy jól kiáztatott szavannafa,szerintetek jó ötlet volt?
Sajnos a vízzel gondjaim vannak,hiába cserélem hetente a 10-20 százalékát,én úgy látom,hogy homályosodik.Már mindent megpróbáltam,de nem tisztul ki teljesen.Bár a szörnyek jól érzik magukat benne.Előszeretettel lebegenek,először frászt kaptam,hogy ég és föld között vannak,de ők ezt így szeretik:)
Vic70
Moderátor: Axolotl moderátor
- Sendy
- MAF tanácsadó:
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
- Kapcsolat:
Re: Vic70
Kedves Vic70!
Üdv a fórumon, remélem jól fogod magad érezni. A víz homályosodásával én is küzdöttem eleget. Ezt a topikot fusd át, hátha segít, ha még nem olvastad http://axolotl.hu/viewtopic.php?f=9&t=41 . Hozzátenném mindennek idő kell. Hagyd a vizet beérni, beállni, ha naponta bolygatod, nem fog rendeződni. Crsytal tabletta sokat segíthet, de olyan helyre rakd, ahol nem tudják bekapni, csipegetni.
Aranyosak a képek!
Üdv
Üdv a fórumon, remélem jól fogod magad érezni. A víz homályosodásával én is küzdöttem eleget. Ezt a topikot fusd át, hátha segít, ha még nem olvastad http://axolotl.hu/viewtopic.php?f=9&t=41 . Hozzátenném mindennek idő kell. Hagyd a vizet beérni, beállni, ha naponta bolygatod, nem fog rendeződni. Crsytal tabletta sokat segíthet, de olyan helyre rakd, ahol nem tudják bekapni, csipegetni.
Aranyosak a képek!
Üdv
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Köszi a választ.Crystal-t használok hetente egyet.Lehet.kéne vennem még almacsigát?
Így,közel 1,5 év távlatából érdekesek voltak....Szaporodtunk,már 3 szörny van.4 volt,de a kis vadas nagyon satnya volt,szinte életképtelen,aztán egy éjjel eltünt.