Gitta
Moderátor: Axolotl moderátor
Gitta
Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya 2013.02.12. 16:52-kor.
Ok: Bemutatkozás topikba új téma nyitásakor a saját regisztrált felhasználó nevedet használd, javítottam, kérlek olvasd el a házirend erre vonatkozó pontját.
Ok: Bemutatkozás topikba új téma nyitásakor a saját regisztrált felhasználó nevedet használd, javítottam, kérlek olvasd el a házirend erre vonatkozó pontját.
Re: Gitta
Szia! Üdv itt a fórumon. :) Hova valósi vagy? Milyen axit néztél ki magadnak? :)Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Chantall
- Sendy
- MAF tanácsadó:
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
- Kapcsolat:
Üdv a fórumon Gitta!Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Örülök, hogy hasznosnak találod a fórumunkat. Igyekszünk minden tévképzetet leleplezni és teljes körű képet adni ezekről az állatokról tapasztalati tanácsokkal. Ha bármi kérdésed van, örömmel válaszolunk!
Ui: a házirendet légyszi olvasd el, mert itten én vagyok a hárpia, és ami ott van, azt betartatom és elvárom :) Csak így van rend a fórumon, és ezért használható olyan jól, mindenki érdeke, nem az én beteges élvezetem :)
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
- PBorsó
- Megrögzött fórumozó
Szia!Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Üdv a fórumon Remélem majd legalább annyi örömöd leled a kis szörnyekben, mint mi!
Szia! hódmezővásárhelyi vagyok, és már megérkezett a fehér axim! Nessie lett a neve, kábé 18 cm, és csodaszép! Csak kicsit még stresszes, félénk...remélem ez hamarosan változik! Igyekszem majd képet is feltölteni, amint az időm engedi!Chantall írta:Szia! Üdv itt a fórumon. :) Hova valósi vagy? Milyen axit néztél ki magadnak? :)Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Szia! Köszike! Én is remélem, mert Nessie egy tünemény, máris imádom! :)PBorsó írta:Szia!Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Üdv a fórumon Remélem majd legalább annyi örömöd leled a kis szörnyekben, mint mi!
Szia! Bocsi, hogy rendetlen voltam, igyekszem folyamatosan áttanulmányozni a rendszert! :)Sendy írta:Üdv a fórumon Gitta!Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Örülök, hogy hasznosnak találod a fórumunkat. Igyekszünk minden tévképzetet leleplezni és teljes körű képet adni ezekről az állatokról tapasztalati tanácsokkal. Ha bármi kérdésed van, örömmel válaszolunk!
Ui: a házirendet légyszi olvasd el, mert itten én vagyok a hárpia, és ami ott van, azt betartatom és elvárom :) Csak így van rend a fórumon, és ezért használható olyan jól, mindenki érdeke, nem az én beteges élvezetem :)
- Sendy
- MAF tanácsadó:
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
- Kapcsolat:
Nincs gond, a moderátorok dolgoznak ezerrel, hogy rend legyen, én csak felhívtam a figyelmed :)Gitta írta:Szia! Bocsi, hogy rendetlen voltam, igyekszem folyamatosan áttanulmányozni a rendszert! :)Sendy írta:Üdv a fórumon Gitta!Gitta írta:Sziasztok! :) Gitta vagyok, ha minden jól megy, a héten egy szépséges axolotl tulajdonosa leszek! :) Szeretnék gondos gazdi lenni, igyekeztem sokat olvasni róluk, így kerültem ide, és mivel úgy érzem itt találtam a leghasznosabb információkat, regisztráltam. :) Nagyon tetszik a fórum! Máris sok segítséget kaptam, és remélem a jövőben is fogok! Szép estét! :)
Sendy