Köszönöm szépen!Zsucy írta:Boldog születésnapot! :)
kaloczir
Moderátor: Axolotl moderátor
- kaloczir
- Megrögzött fórumozó
Re: Happy! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kaloczir 2012.09.09. 11:26-kor.
kaloczir
- Titkos3
- Megrögzött fórumozó
Re: kaloczir
Így utólag : Boldog szülinapot!kaloczir írta:Köszi Ági!Ági írta:Nagyon Boldog szülinapot! :)
Titkos3
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
- kaloczir
- Megrögzött fórumozó
Re: kaloczir
Köszönöm Titkos3!Titkos3 írta:Így utólag : Boldog szülinapot!kaloczir írta:Köszi Ági!Ági írta:Nagyon Boldog szülinapot! :)
kaloczir
Re: Szaporodás
Nálam van az axikáid két kis gyermeke. :) Nagyon szép kis harcias dögöcskék :) Ügyesek voltak a szülők :)kaloczir írta:Sziasztok!
Kb. két hete Ági elvitte a sok-sok axi petét, amit a drágáim produkáltak. Tegnap ahogy kukkoltuk a vizet, találtunk egy kicsit, aki túlélte az anyukáját és az apukáját, gondoltam megpróbálom megmenteni, már a lábacskái is elkezdtek kinőni. Sikerült is kihalásznom egy pohárral és át tettem egy kisebb dobozba. Gyorsan elmentem venni neki vízibolhát és beraktam azokat is. Most úszkál, elvan, remélem megmarad. Íme egy fotó róla:
Chantall
- kaloczir
- Megrögzött fórumozó
Igen, láttam képeket róluk, nagyon szépek! Biztos jó dolguk lesz nálad! Az anyuka, aki nálunk a nagy harci dög.
kaloczir
- Maya
- Adminisztrátor
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Tenyésztő
Nálam is van egy és igazi rosszcsont, imádja a többieket zaklatgatni. :) Egy percre se áll meg.Chantall írta:Nálam van az axikáid két kis gyermeke. :) Nagyon szép kis harcias dögöcskék :) Ügyesek voltak a szülők :)kaloczir írta:Sziasztok!
Kb. két hete Ági elvitte a sok-sok axi petét, amit a drágáim produkáltak. Tegnap ahogy kukkoltuk a vizet, találtunk egy kicsit, aki túlélte az anyukáját és az apukáját, gondoltam megpróbálom megmenteni, már a lábacskái is elkezdtek kinőni. Sikerült is kihalásznom egy pohárral és át tettem egy kisebb dobozba. Gyorsan elmentem venni neki vízibolhát és beraktam azokat is. Most úszkál, elvan, remélem megmarad. Íme egy fotó róla:
Maya
Melyik szülő milyen színű? Én már csak azt várom hogy kiderüljön hogy milyen neműek lesznek a kicsikék. :) Bár szerintem lányok mert igen hisztisek.kaloczir írta:Igen, láttam képeket róluk, nagyon szépek! Biztos jó dolguk lesz nálad! Az anyuka, aki nálunk a nagy harci dög.
Chantall
- kaloczir
- Megrögzött fórumozó
Maya írta:Nálam is van egy és igazi rosszcsont, imádja a többieket zaklatgatni. :) Egy percre se áll meg.Chantall írta:Nálam van az axikáid két kis gyermeke. :) Nagyon szép kis harcias dögöcskék :) Ügyesek voltak a szülők :)kaloczir írta:Sziasztok!
kaloczir
- kaloczir
- Megrögzött fórumozó
Az apuka a fekete, az anyuka a fehér. Nálunk az apuka a hisztisebb és válogatósabb. Lottikám mindig bújik a kezemhez és mindennek örül. :)Chantall írta:Melyik szülő milyen színű? Én már csak azt várom hogy kiderüljön hogy milyen neműek lesznek a kicsikék. :) Bár szerintem lányok mert igen hisztisek.kaloczir írta:Igen, láttam képeket róluk, nagyon szépek! Biztos jó dolguk lesz nálad! Az anyuka, aki nálunk a nagy harci dög.
kaloczir
Hát nálunk a kis vadasak Voldemort és Darth Vader nagyon hisztis..nem nagyon szeretik ha simogatjuk őket...maximum akkor közeledhetünk ha kaját viszünk nekik. De ma amikor az akvárium aljáról puceráloztam le a koszt, engem néztek ételnek és nekem jöttek. A nagy fehérem hím...de ő rettentő szelíd :)kaloczir írta:Az apuka a fekete, az anyuka a fehér. Nálunk az apuka a hisztisebb és válogatósabb. Lottikám mindig bújik a kezemhez és mindennek örül. :)Chantall írta:Melyik szülő milyen színű? Én már csak azt várom hogy kiderüljön hogy milyen neműek lesznek a kicsikék. :) Bár szerintem lányok mert igen hisztisek.kaloczir írta:Igen, láttam képeket róluk, nagyon szépek! Biztos jó dolguk lesz nálad! Az anyuka, aki nálunk a nagy harci dög.
Chantall