HeviRiffiKompi

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
HeviRiffiKompi
Fórumozó

HeviRiffiKompi

Hozzászólás Szerző: HeviRiffiKompi »

f03.JPG
Sziasztok!

Nóra/Nóri vagyok Őrbottyánból. Már tavaly óta olvasgatom a fórumot, és most fel is regisztráltam. :)
Van egy kb. 1 éves vad mintázatú axim, tegnap mértem, 18 cm *.*, valamint hétfőn vettem még két kicsit, 2-3 centisek. Mindhárom axim Ági Szonjától van, és mind gyönyörű szép! :)
Heviszaurusz, a nagy axim egyenlőre még egy 50 literes akváriumban van kövekkel (2-5 cm.) az alján, és sajnos minden növény kipusztult eddig a vízben, így műnövényei vannak. Két hal, már hónapok, sőt az egyik amióta Hevi megvan azóta bírja, büszke is vagyok rájuk! :D
Riffi Raffi és Kompi Mompi egy kis 20 literes akváriumban vannak, csak néhány követ és egy műnövényt raktam be nekik. Jól elvannak, főleg, hogy még mindig van vízibolhájuk amire vadászhatnak ;)

Heviről a kép még januári, most nagyon nagy a pocakja, tetszettek neki, az új halak. :)
Titkos3
Megrögzött fórumozó

Re: HeviRiffiKompi

Hozzászólás Szerző: Titkos3 »

HeviRiffiKompi írta:Sziasztok!

Nóra/Nóri vagyok Őrbottyánból. Már tavaly óta olvasgatom a fórumot, és most fel is regisztráltam. :)
Van egy kb. 1 éves vad mintázatú....
Szia!

Üdv itt a fórumon!
Titkos3
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
fufi.13
Fórumozó

Hozzászólás Szerző: fufi.13 »

Kis aranyos :)
Monique
Mániákus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Monique »

Üdv a fórumon! Szívesen látunk még több képet róluk, és történeteket is :)
Ági
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Zsucy
Megrögzött fórumozó

Hozzászólás Szerző: Zsucy »

Van egy kb. 1 éves vad mintázatú axim, tegnap mértem, 18 cm *.*, valamint hétfőn vettem még két kicsit, 2-3 centisek. Mindhárom axim Ági Szonjától van, és mind gyönyörű szép! :)
Heviszaurusz, a nagy axim egyenlőre még egy 50 literes akváriumban van kövekkel (2-5 cm.) az alján, és sajnos minden növény kipusztult eddig a vízben, így műnövényei vannak. Két hal, már hónapok, sőt az egyik amióta Hevi megvan azóta bírja, büszke is vagyok rájuk! :D
Riffi Raffi és Kompi Mompi egy kis 20 literes akváriumban vannak, csak néhány követ és egy műnövényt raktam be nekik. Jól elvannak, főleg, hogy még mindig van vízibolhájuk amire vadászhatnak ;)

Heviről a kép még januári, most nagyon nagy a pocakja, tetszettek neki, az új halak. :)
Üdv itt a fórumon!

Elképzelhető, hogy a Te Hevid és az én axikáim tesók, mert az enyémek is egy évesek, és Ági Szonjától vannak ( februári születésűek) :D
Zsucy
Simiadreee
Megrögzött fórumozó

Hozzászólás Szerző: Simiadreee »

Szia Nóri! :)
Gyönyörűek az axijaid és boldog vagyok,hogy személyesen is megismerhettem őket! ;)
Hétfőn megyek vizibolhákért az enyémeknek,hozzak nektek is? :P
pusziiii
Modiknak: telefonról netezem
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Sziasztok, örülök, hogy ilyen nagy lelkesedéssel fogadtatok! ;)
Zsucy szinte biztos, hogy tesók :D A féltesói pedig barátnőmnél vannak :P
Adri köszi a tubit! Most nagyon eszik a bolhákat, majd holnap megkapják a kis cuncik. :)
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Sziasztok!

Hoztam pár képet Heviről =)
Holnap a kicsikről is rakok fel, de most Heviszauruszé a terep! ;)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az első három képnél ismerkedik az új bújójával, a hídját kinőtte. :) Egyenlőre még csak az első két lábacskájával merészkedett be, de remélem idővel hozzászokik.
Monique
Mániákus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Monique »

Karmosbéka? Él még szegény? :))
Ági
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Ági írta:

Karmosbéka? Él még szegény? :))
Él és virul! :) Na jó, egy kicsit megfakult, de semmi baja. Úszkál, meg minden. Szeret Hevi közelében lenne. :)
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Sziasztok!

Késtem kicsit Riffi és Kompi képeivel, de itt vannak! ;)
Két hetes képek, azóta nőttek :P

Ő itt Riffi Raffi
Kép

Ő itt Kompi Mompi
Kép

Itt Riffinek a bal oldali bojtjai kissé oda vannak, mert 3 napig nem voltam itthon, és Kompi kicsit éhes volt, nem volt elég nekik a vizibolha, amit beöntöttem. :)
Kép

Itt pedig épp vizibolhát esznek, ez múlt héten készült, Riffinek már egész szépek a bóbitái! ;)
Kép
Simiadreee
Megrögzött fórumozó

Nagyon kis husik!!!Egyre szebbek!!! ;)

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titkos3 2012.06.21. 16:16-kor.
Ok: Legközelebb ne az egész szöveget tedd az idézetbe
Titkos3
Megrögzött fórumozó

...
Tényleg nagyon arik! :P
Titkos3
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Simiadreee írta:Nagyon kis husik!!!Egyre szebbek!!! ;)

...
kösziiiiiiiiiii
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Titkos3 írta:

...
Tényleg nagyon arik! :P
Köszönöm szépen! =)
Majd lesznek még képek :P
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Sziasztok!

Jó régóta nem voltam már itt, sajna suli, munka, stb. miatt nem sok időm volt, de most, hogy lebetegedtem legalább van időm kicsit netezgetni! =)
Jó sok minden történt, mióta nem voltam, ami a legjelentősebb, egy sajnálatos dolog. Terrarisztikai kiállításon vettem egy axolotl-t, szegény nagyon vékony volt, gondoltam segítek rajta. Muffi Puffi lett a neve, nagyon szerettem. Egyszer péntek szombat nem voltam otthon, pontosabban vasárnap értem haza, és szegényem fejjel lefele lebegett a víz tetején. Vissza fordítottam, de ismét felborult. Próbáltam neki enni adni, hátha, de egyszer megmozgatta a bojtjait de utána semmit sem csinált. Körülbelül két hónapig volt nálam szegény, remélem addig boldogan élt! Ő volt az egyetlen, aki a békát nem tűrte meg maga körül, imádott az egyetlen élő növényen mászkálni, és a nagy barátja Heviszaurusz volt. Sajnálom, hogy elment, de most már biztos nem szenved! Az örök óceánban vadászik.
A szomorú hír mellé, viszont egy vidám! Sikerült egy 120 x 40 x 40 -es akváriumot vennem. Alig tudtuk a kocsiba berakni, meg kiszedni, meg felvinni a házon belül a pillangó lépcsőn (nem mindegy hova melyik lábad rakod :P), de mikor célba értünk, nagy volt a megkönnyebbülés! Az axik imádják! Legutóbb raktunk bele nekik playmobil figurákat, és mindig máshol vannak. A két kis gumi űrlényt is még mindig jobbra balra löködik.
Hát jó sok idő után ez a lényeg, ami történt kicsiny akváriumotthonomban. :)

Kompi Mompi a pózer!
Kép

A béka él és virul!
Kép

Riffi Raffi itt gyógyuló félben volt a rengeteg levegő és kakiszorulás miatt, de pár napja már a többi axit boldogítja az akvárium alján!
Kép
Simiadreee
Megrögzött fórumozó

Üdv újra a fórumon!
Jobbulást neked és részvétem a kicsi axid miatt... :(
Chantall
Megrögzött fórumozó

Hozzászólás Szerző: Chantall »

Jó régóta nem voltam már itt, sajna suli, munka, stb. miatt nem sok időm volt, de most, hogy lebetegedtem legalább van időm kicsit netezgetni! =)
Jó sok minden történt, mióta nem voltam, ami a legjelentősebb, egy sajnálatos dolog. Terrarisztikai kiállításon vettem egy axolotl-t, szegény nagyon vékony volt, gondoltam segítek rajta. Muffi Puffi lett a neve, nagyon szerettem. Egyszer péntek szombat nem voltam otthon, pontosabban vasárnap értem haza, és szegényem fejjel lefele lebegett a víz tetején. Vissza fordítottam, de ismét felborult. Próbáltam neki enni adni, hátha, de egyszer megmozgatta a bojtjait de utána semmit sem csinált. Körülbelül két hónapig volt nálam szegény, remélem addig boldogan élt! Ő volt az egyetlen, aki a békát nem tűrte meg maga körül, imádott az egyetlen élő növényen mászkálni, és a nagy barátja Heviszaurusz volt. Sajnálom, hogy elment, de most már biztos nem szenved! Az örök óceánban vadászik.
Szia!
Üdv itt újra! Részvétem a kis axit miatt..én biztos vagyok benne hogy megszépítetted az utolsó hónapjait és nagyon boldog volt hogy szerető otthonra találhatott. :) Ennél szebbet nem is adhattál volna neki. Csak erre szabad gondolni hogy mennyire boldog volt nálad/veled élhetett. :)
Chantall
Titkos3
Megrögzött fórumozó

Szia!

Üdv itt újra. Sajnos nekem is sok a teendőm, keveset vagyok fenn:(. Részvétem a kis axi miatt, de lehet, hogy neki a másik világban majd jobb lesz.
Titkos3
Válasz küldése