Sziasztok!
Andor vagyok és budapesti.Még nincs axolotl-m mert még a hűtéssel bajlódom de Sendy leírásának segítségével a közeljövőben megfogom tudni csinálni tökéletesen.Ágnes Szonja Garai-tól fogom megvenni az első axolotl-m.Nagyon érdekel minden hüllő,kétéltű és néhány ízeltlábú is.Tartottam már tűzhasú gőtét skorpiót és egyéb állatokat is.Jelenleg egy bettám és sok xifóm van amik folyamatosan szaporodnak így lesz mire vadásznia az axinak. Már régóta szemeztem ezzel az állattal és már nagyon várom hogy megérkezzen az első.Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a weblapra.
Üdv:Andor
Torokgyík
Moderátor: Axolotl moderátor
Re: Torokgyík
Szia!
Énis örülök, hogy idetaláltál :) Remélem nagyjából mindent megtudtál az alapokról, ha mégsem, akkor azt feltétlen tedd szóvá, hogy bővülhessünk.
A halaidnak pedig ints búcsút ha berakod melléjük az axit, mert ami nem gyorsabb mint a szája (kevés ilyen hal van) az a hasában végzi nagyon hamar :)
Énis örülök, hogy idetaláltál :) Remélem nagyjából mindent megtudtál az alapokról, ha mégsem, akkor azt feltétlen tedd szóvá, hogy bővülhessünk.
A halaidnak pedig ints búcsút ha berakod melléjük az axit, mert ami nem gyorsabb mint a szája (kevés ilyen hal van) az a hasában végzi nagyon hamar :)
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.