Betti

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
Betti
Fórumozó

Betti

Hozzászólás Szerző: Betti »

Sziasztok!
Betti vagyok, 15 éves, Budapesten élek. Először Axolotlal egy kisállat kereskedésben találkoztunk, rögtön beleszerettem. Apáékat nem is kellett győzködni nagyon, hogy kaphassak, mert nekik is tetszett. :) Olvasgattam róluk itt a fórumon, és más oldalakon is. Szülinapomkor, szeptemberben került a családba az első két Axim. Mi is ahogy még sokan mások, Ági Szonjátol vettük őket :) Az elején féltem, hogy elrontok valamit, ami sikerült is...:ss nagyon apró kavicsokat vettek neki. Aztán beszereztünk jóval nagyobbakat, de ahogy olvasom, ez se jo :s A kettő Axiból mára már csak egy él, Bobi. A másikat egyik naprol a másikra elveszítettem.:'( Nem tudom miért, este még semmi baj nem volt, reggel amikor néztem be hozzájuk, azt hittem megint csak pihen vagy valami ilyesmi, mert néha szoktak ilyet csinálni, "mintha", de nem, most tényleg nagy volt a gond, a farka elég csúnyán felkunkorodva, és már nem élt.:( Pedig annyira szerettem a kis hülyét. Amikor kajáltatás volt, ő jött mindíg elsőként , már 1-2 hónap után feljött a kajáért. Amikor megjöttem ő azt észrevette, simogatni is lehetett, hagyta magát. Bobi: Hát ő elég érdekes, mert eddig kb egyszer hallottam hogy ásná/túrná a köveket, eléggé nyugodt, de van amikor észbe kap és fel alá úszkál az akváriumban :) Amikor levegőért megy fel akkor is teljesen nyugodtan, nem olyan nagy lendülettel, hogy ki tudna ugrani, de azért van az akváriumon tető, mondjuk az a macska miatt sem árt, de ő nagyon nem is foglalkozik avval hogy mi van odabent, az akváriumon belül. Amikor hörcsögeim is voltak, volt amikor velük aludt :)) Szóval nagy veszélyt nem jelent rá nézve :) Rajta, a macskákon, és a kutyákon kívül vannak még halaink. :) Bobi, elég lusta egy állatocska, még a kajáért se nagyon képes feljönni. Amikor etetem van amikor az orra elött van a kaja, és nem veszi észre, de amikor készülöm etetni és viszem be a kajáját a szobába, látszik rajta hogy várja :) Nyugodtan simogathatom, nem zavarja. Nemrég, véletlen eldőlt a levegőztető és avval játszott hogy belement a buborékaiba, nagyon aranyos volt :) Tudja mi történik az akváriumon belül, amikor felvesz egy pózt, és le tudnám fényképezni, venném elő a telefont/ fényképezőt mindíg elbújik, hogy még véletlen se tudjam fényképezni, persze azért egyszer-kétszer sikerült :D Egészen kicsinek kaptam, mostmár 15-16 cm-el büszkélkedünk :)
itt még ketten :)
itt még ketten :)
Betti
Fórumozó

Re: Betti

IMG_2466.JPG
Betti
Fórumozó

Bocsi a képminőség miatt, teloval lett fényképezve. :)
Csatolmányok
ez még egy kicsit régebbi kép :)
ez még egy kicsit régebbi kép :)
Amikor éppen próbálok elbújni, hogy le ne tudjanak fényképzni :)
Amikor éppen próbálok elbújni, hogy le ne tudjanak fényképzni :)
P180612_20.25.jpg
HeviRiffiKompi
Fórumozó

Hozzászólás Szerző: HeviRiffiKompi »

Betti írta:Bocsi a képminőség miatt, teloval lett fényképezve. :)
Üdv a fórumon!
Nagyon cuki Bobi, olyan mint az én kis Hevim. (ha nem is édes, de féltesók az enyémmel :P)
Monique
Mániákus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Monique »

Üdv, a fórumon! :) Sajnálom a veszteséget, de Bobi nagyon édes, vigyázz rá! Először az én vadas színűm se szerette ha fotóztam, de már nem fordul el mindig :))
Ági
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Titkos3
Megrögzött fórumozó

Hozzászólás Szerző: Titkos3 »

Szia!

Üdv itt a fórumon!
Titkos3
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Válasz küldése