Helló!
Az én axolotljaim Jessie és James. Mindössze egy naposak voltak, mikor hozzám kerültek. Eleinte, csak vízi bolhát tudtak enni, abból is a legkisebb fajtát.
Aztán szépen növögettek, és jöhetett a tubifex, majd a szúnyoglárva.
Egy 60 literes akváriumban élnek, ami nem a legnagyobb, de ennek ellenére szerintem kifejezetten jól érzik magukat.
Most körülbelül egy évesek és már teljesen látszik, melyik Jessie és melyik James, egyértelműen meg lehet állapítani a nemüket.
Nagyon szeretik a neonhalat, és mindent ami mozog, és vadászni tudnak rá.
Szerencsére (lekopogom) eddig még soha nem volt velük semmi baj.
Cruel Death
Moderátor: Axolotl moderátor
-
- Fórumozó
Cruel Death
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára liquid 2011.02.28. 16:15-kor.
Ok: A bemutatkozóban légyszíves a saját nick-eteket adjátok meg címnek. Javítottam :) köszi. - egyéb: tubifex nem flex, kisebb egy s, vízi hosszú í. nézd mit húz alá a helyesírás-ellenőrző :D
Ok: A bemutatkozóban légyszíves a saját nick-eteket adjátok meg címnek. Javítottam :) köszi. - egyéb: tubifex nem flex, kisebb egy s, vízi hosszú í. nézd mit húz alá a helyesírás-ellenőrző :D
- Sendy
- MAF tanácsadó:
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
- Kapcsolat:
Re: Cruel Death
Kedves Cruel Death!
Üdv a fórumon! Nagyon aranyosak az axijaid, főleg mikor még picik voltak :) Remélem jól fogod magad érezni ezen az új fórumon.
Üdv a fórumon! Nagyon aranyosak az axijaid, főleg mikor még picik voltak :) Remélem jól fogod magad érezni ezen az új fórumon.
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Nagyon durva! Még az előző fórumon láttam, marha jó fejek ilyen icipicin :)))Sendy írta:főleg mikor még picik voltak :)
-
- Fórumozó
Köszönöm! Biztos jól fogom magam érezni.:)
Amúgy igen, marha jó fejek kicsin, csak sajnos alig látszódnak, mert akkorák körülbelül, mint egy gombostű feje, és nagyon óvatosan kell velük bánni.
Amúgy igen, marha jó fejek kicsin, csak sajnos alig látszódnak, mert akkorák körülbelül, mint egy gombostű feje, és nagyon óvatosan kell velük bánni.