Sziasztok!
A nevem Molnár Zsófia.Kaposvár mellett lakom.Nekem még nincs axim,de majd születésnapomra kapok egyet elvileg,ami csak októberben lesz.Addig is szeretnék több mindent megtudni róluk!Jelenleg a szobám lakói 3 patkánylány,1 törpehörcsög, 8 neonhal és egy sziámi harcoshal.Röviden és tömören ennyi. :-)
Mzsofi
Moderátor: Axolotl moderátor
Re: Mzsofi
Szia!
Örülök, hogy idetaláltál :) A halaidra vigyázz, mert hiába harcoshal, egy axolotl két perc alatt kétvállra fektetheti
Örülök, hogy idetaláltál :) A halaidra vigyázz, mert hiába harcoshal, egy axolotl két perc alatt kétvállra fektetheti
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Szia!liquid írta:Szia!
Ha eljutok odáig, hogy lesz axolotl-om akkor külön lesz tartva!Köszi a tanácsot! :)
- Sendy
- MAF tanácsadó:
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
- Kapcsolat:
Szia!Mzsofi írta:Sziasztok!
A nevem Molnár Zsófia.Kaposvár mellett lakom.Nekem még nincs axim,de majd születésnapomra kapok egyet elvileg,ami csak októberben lesz.Addig is szeretnék több mindent megtudni róluk!Jelenleg a szobám lakói 3 patkánylány,1 törpehörcsög, 8 neonhal és egy sziámi harcoshal.Röviden és tömören ennyi. :-)
Üdv a fórumon! Remélem hasznos infókat sikerült szerezned. Igyekszünk folyamatosan frissíteni okosságokkal a fórumot, de egy ilyen állatnál elég ritka,nem úgy mint a szőrős Zsebrabszolgatartóknál :)
Axis ékszereket is tervezel majd? :)
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
Szia!Sendy írta:Axis ékszereket is tervezel majd? :)
Ha igény van rá mindenképp!