Sziasztok! Fruzsi vagyok Győrből! Elég sokat vártam Fichire mire meghozták a születésnapomra, kb 3 hónapja van nálam! Ő nem szereti ha simogatják, viszont az ebédet annál jobban !
Zsucy írta:Én is üdvözöllek itt a fórumon. Nagyon cuki az axikád, de a kavicsaid szerintem nem a legjobb választás, mert elég kicsik!
Üdv a fórumon!
Zsucynak igaza van, és nem csak a méret, de a műanyag festék se túl szerencsés a kavicsokon.
Sendy Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat. A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Köszönöm! Aranyosak vagytok jól esik :)!
A kavicsot még az elején vásároltam mint hozzá nem értő :S (mint szőke nő, pedig vörös vok :)) a színe miatt! De lecserélem a Fichi miatt csak neki jó legyen! Javaslatokat várom :)
fufi.13 írta:Köszönöm! Aranyosak vagytok jól esik :)!
A kavicsot még az elején vásároltam mint hozzá nem értő :S (mint szőke nő, pedig vörös vok :)) a színe miatt! De lecserélem a Fichi miatt csak neki jó legyen! Javaslatokat várom :)
http://axolotl.hu/viewtopic.php?f=9&t=23#p94 itt találsz leírást a kavicsokról. De látom nincs kiemelve, hogy a műanyagozott nem jó, így majd belejavítok a hozzászólásba.
Fichi hogy van a csíkjával? Dokit sikerült találni vagy valamit eszközölni? Természetesen a betegséges topikba válaszolj ezekre, hogy mi a helyzet most.
Sendy Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat. A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
A fatörzset már ki is nőtte! Ki vettem. Nézek neki nagyobbat amibe belefér. Van neki egy lakótársa egy csigusz :).
Az aksija 50*30*25 cm. Nemrég kapott háttérképet. :)
fufi.13 írta:Van két videóm etetésről. Még az első hétről illetve mikor először kapott májat! De fogalmam nincs h kell feltölteni :S .
Youtube? Indavideo? Vimeo?
Szia!
Nagyon aranyosan eszik! :) Amúgy ezek a csipeszek nem okoznak nekik sérüléseket? Én nem merem ilyennel etetni az enyémeket, mert annyira mohók, annyira kapkodnak, hogy félek, megsértem őket. Van úgy, hogy az ujjamat kapják be és szívják, mint állat. Ha a csipeszt kapják be, akkor nem sérül meg szájuk?
Szia!
Nagyon aranyosan eszik! :) Amúgy ezek a csipeszek nem okoznak nekik sérüléseket? Én nem merem ilyennel etetni az enyémeket, mert annyira mohók, annyira kapkodnak, hogy félek, megsértem őket. Van úgy, hogy az ujjamat kapják be és szívják, mint állat. Ha a csipeszt kapják be, akkor nem sérül meg szájuk?
Ügyesen kell őket etetni és kerekített csipeszt kell használni, amin nincs éles rész.
Szia!
Nekem évek óta nem lett sérülésük a csipesztől :) messzebbről kell közelíteni és ha tudod hogy nagyon éhesek akkor lassan :):)
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Szuper! Neki is tetszik? Nálunk mikor bekerültek a nagy kövek, mindet egyesével át kellett vizslatni, orral megbökdösni :)