Moderátor: Axolotl moderátor
Akkor felvettem a rendelést!yopeet írta:Szia!
Figyelem ahogy közvetíted a kicsik fejlődését:) Tisztára izgatott vagyok, mert lassan fél éve van egy lány axim, és terveztem, hogy keresek neki egy párt, csak mindig késve értem a kereskedőhöz. Annyira jó olvasni, ha valakinek sikerül :)
Én lennék egy jelentkező:)
Tényleg nagyon gratulálok! :)
Tegnap óta már kb. 17-en vannak az apróságok!Zsucy írta:Már 3 apróság figyel a hálón kívül!Annyira cukik, legszívesebben el sem mennék mellőlük egész éjjel.
![]()
(Kár, hogy holnap hosszú napom lesz és aludnom kell!
)
Mekkoraként akarod őket továbbadni? Egészen véletlenül nincs kapacitásod 15-20 centisre nevelni őket (kb fél év)? Sokan a fórumon ekkorákat keresnek, mert nincs kapacitásuk kicsikből felnevelni, mert külön akvárium kell hozzá, és nem mindenkinek van.Zsucy írta:Lassan jelentkezhet, aki szeretne irinyó-pirinyó axikákat!Vagy, ha tudtok valakit aki szeretne, akkor szóljatok!
Egyre aranyosabbak a kis buborékban virgonckodó csöppségek! Jól felismerhető axolotl formájuk van már, és ha közelebbről megnézem még az ici-pici szívük is látszik!
Sajnálom, hogy meg kell válnom tőlük, mert szívem szerint megtartanám az összeset!
Az igazság az, hogy ha lenne kapacitásom nagyon boldog lennék, mert szívesen nevelgetném őket, de sajna elég kicsi a lakás és nem férne el még egy nagy akvárium.Sendy írta:Mekkoraként akarod őket továbbadni? Egészen véletlenül nincs kapacitásod 15-20 centisre nevelni őket (kb fél év)? Sokan a fórumon ekkorákat keresnek, mert nincs kapacitásuk kicsikből felnevelni, mert külön akvárium kell hozzá, és nem mindenkinek van.Zsucy írta:Lassan jelentkezhet, aki szeretne irinyó-pirinyó axikákat!Vagy, ha tudtok valakit aki szeretne, akkor szóljatok!
Egyre aranyosabbak a kis buborékban virgonckodó csöppségek! Jól felismerhető axolotl formájuk van már, és ha közelebbről megnézem még az ici-pici szívük is látszik!
Sajnálom, hogy meg kell válnom tőlük, mert szívem szerint megtartanám az összeset!
Jajj! Ez szuperjó hír! Mekkorák? Nagyon várom a képeket!Zsucy írta:Ma kibújt az utolsó pici is a burkából!Jó sokan vannak! Adtam nekik vízibolhát (cyclops), amit előszeretettel szedegetnek össze.
Ha sikerül csinálnom képet, akkor rakok fel.
Zsucy írta:Ma kibújt az utolsó pici is a burkából!Jó sokan vannak! Adtam nekik vízibolhát (cyclops), amit előszeretettel szedegetnek össze.
Ha sikerül csinálnom képet, akkor rakok fel.
Nagyon aranyosak :)Zsucy írta:Elég nehéz lefotózni őket, mert túl kicsik és a fényképezőgép meg nem olyan jó, de remélem azért látszik belőlük valami!
Jajj de kis cukik. Mind ugyanolyan színű?Zsucy írta:Elég nehéz lefotózni őket, mert túl kicsik és a fényképezőgép meg nem olyan jó, de remélem azért látszik belőlük valami!
Van közöttük vadas (az a legtöbb), meg fehér (rózsszín), és úgy láttam, de erre nem mernék megesküdni, hogy van egy ami sokkal fehérebb a többinél (nem rózsaszín, hanem tényleg fehér, de a szeme fekete).Uzsidoboz írta:Jajj de kis cukik. Mind ugyanolyan színű?Zsucy írta:Elég nehéz lefotózni őket, mert túl kicsik és a fényképezőgép meg nem olyan jó, de remélem azért látszik belőlük valami!
Aranyosak!Zsucy írta:Elég nehéz lefotózni őket, mert túl kicsik és a fényképezőgép meg nem olyan jó, de remélem azért látszik belőlük valami!
Milyen jó lenne ha lehetne ilyeneket tenni az aláírásbaZsucy írta:Nagyon cuki, gondoltam megosztom Veletek!
Igen tényleg jó lenne, de psssszt! A kicsikre én is kíváncsi lennék!Uzsidoboz írta:Milyen jó lenne ha lehetne ilyeneket tenni az aláírásbaZsucy írta:Nagyon cuki, gondoltam megosztom Veletek!De psssszt Sendy meg ne hallja mert frász kapna tőlem
Amúgy a picik hogy vannak? Mekkorák? Mesélj!
A picik már nem nálam vannak, mert a kereskedő ismerősöm megvette őket! Sajnos nagyon sok elpusztult belőle,Titkos3 írta:Igen tényleg jó lenne, de psssszt! A kicsikre én is kíváncsi lennék!Uzsidoboz írta: Milyen jó lenne ha lehetne ilyeneket tenni az aláírásbaDe psssszt Sendy meg ne hallja mert frász kapna tőlem
Nagyon sajnálom őket! Lehet, hogy egy kicsit off-nak hangzik, de mennyiért adtad el?Zsucy írta:A picik már nem nálam vannak, mert a kereskedő ismerősöm megvette őket! Sajnos nagyon sok elpusztult belőle,Titkos3 írta:Igen tényleg jó lenne, de psssszt! A kicsikre én is kíváncsi lennék!Uzsidoboz írta: Milyen jó lenne ha lehetne ilyeneket tenni az aláírásbaDe psssszt Sendy meg ne hallja mert frász kapna tőlem
nem tudom miért.
ohZsucy írta:A picik már nem nálam vannak, mert a kereskedő ismerősöm megvette őket! Sajnos nagyon sok elpusztult belőle,Titkos3 írta:Igen tényleg jó lenne, de psssszt! A kicsikre én is kíváncsi lennék!Uzsidoboz írta: Milyen jó lenne ha lehetne ilyeneket tenni az aláírásbaDe psssszt Sendy meg ne hallja mert frász kapna tőlem
nem tudom miért.
Mivel az ismerősöm a kereskedő, és Ő azt mondta, hogy neki megéri, ha felnőnek, így azt beszéltük meg, hogy fél évig ingyen kapom a nagyok kajáját, de mivel már nálam elkezdtek elpusztulni és kérdéses, hogy egy is túléliTitkos3 írta:Nagyon sajnálom őket! Lehet, hogy egy kicsit off-nak hangzik, de mennyiért adtad el?
Nem tudod mi történik velük?Zsucy írta:Mivel az ismerősöm a kereskedő, és Ő azt mondta, hogy neki megéri, ha felnőnek, így azt beszéltük meg, hogy fél évig ingyen kapom a nagyok kajáját, de mivel már nálam elkezdtek elpusztulni és kérdéses, hogy egy is túléliTitkos3 írta:Nagyon sajnálom őket! Lehet, hogy egy kicsit off-nak hangzik, de mennyiért adtad el?, így még nem tudom! Szurkolok, hogy túlélje valamennyi, mert nagyon sajnálom őket! Ha lehetett volna megtartomaz összeset. :)
Jaaaj....dehogynem! Megsirattam őket! Nagyon csalódott voltam amikor elkezdtek elpusztulni.Uzsidoboz írta:.. nem fájt a szíved értük?
Nem. A héten még nem volt időm benézni hozzá, de ha holnap lehet, hogy beszaladok megkérdezem mi van velük.Titkos3 írta: Nem tudod mi történik velük?
Kérdés mit esznek a nagyok... mert fél év alatt szerintem nem esznek olyan sokat... De mi lehetett a picik baja? Semmi nyom, csak elpusztultak? Sajnálom nagyon...Zsucy írta:Mivel az ismerősöm a kereskedő, és Ő azt mondta, hogy neki megéri, ha felnőnek, így azt beszéltük meg, hogy fél évig ingyen kapom a nagyok kajáját, de mivel már nálam elkezdtek elpusztulni és kérdéses, hogy egy is túléliTitkos3 írta:Nagyon sajnálom őket! Lehet, hogy egy kicsit off-nak hangzik, de mennyiért adtad el?, így még nem tudom! Szurkolok, hogy túlélje valamennyi, mert nagyon sajnálom őket! Ha lehetett volna megtartomaz összeset. :)
Elég sűrűn veszek nekik halat, az meg ha átgondolod nem olcsó, mert négyen bezabálnak belőle, annyit, hogy rámegy a vagyonom.Uzsidoboz írta:Kérdés mit esznek a nagyok... mert fél év alatt szerintem nem esznek olyan sokat... De mi lehetett a picik baja? Semmi nyom, csak elpusztultak? Sajnálom nagyon...
Na igen elég változatos az étrendZsucy írta:Elég sűrűn veszek nekik halat, az meg ha átgondolod nem olcsó, mert négyen bezabálnak belőle, annyit, hogy rámegy a vagyonom.Uzsidoboz írta:Kérdés mit esznek a nagyok... mert fél év alatt szerintem nem esznek olyan sokat... De mi lehetett a picik baja? Semmi nyom, csak elpusztultak? Sajnálom nagyon...Szúnyoglárvát is kapnak még. Meg van másik akváriumom amibe mindig kinézek valami halat, rákot kütyüt....szóval fél év alatt fogyasztok rendesen! :)
A kicsikel nem tudom mi lehetett a baj, minden nap láttam, hogy egy-kettő elpusztult, vagy haldoklik, de nem tudom miért. Ment a szűrő éjjel-nappal, cseréltem rajtuk vízet is, volt bújóhelyük is. Gőzöm sincs miért lehetett. Utólag már arra is gondoltam, hogy esetleg nem volt elég a kaja amit adtam nekik, pedig mindig figyelgettem amikor ettek , hogy legyen sok bolha a vízben.
Igen... jó lenne, de ismerve az emberi természetet, igen hamar átesne a fórum a másik oldalra. Amíg csak ilyen kis szolid kép lenne, nem zavarna, nem vagyok szín és képellenes, de mindig lesznek olyanok és egyre többen, aki egyre nagyobb, egyre zavaróbb, képeket tenne fel. Van olyan fórum ahol az aláírásos csilivili bigyó között alig lehet megtalálni a hozzászólást mert míg a hozzászólás egy sor, addig a aláírás 300 px helyet elfoglal. Ilyen megfontolásból nincsnek itt ilyenek. Lehet avatarokat berakni, arra rá lehet felőlem írni, hogy I love my axolotl, lehet linkelni, beilleszteni a képeket a hozzászólásokba, de ennél többet nem engedélyeznék az emberek túlkapásos fele miatt. Így is a házirendet szerintem elég kevesen olvassák el, és még kevesebben tartják be. Úgy kell rászólni az emberekre, hogy de ez meg az itt kötelező, itt így kell csinálni, hogy rend legyen. Szerintem már Ti is érzitek mennyire fontos pl a téma cím adás a követhetőség szempontjából. Persze mindenkivel előfordul hogy egyszer -egyszer ez az lemarad, még velem is előfordul, pedig én szabályom, de ez teljesen más ahhoz képest hogy minden egyes alkalommal javítani kell, nem tart be egy szabályt se, és még arra se veszi a fáradtságot hogy előbb utána olvasson, és utána tegyen fel kérdést, az helyett hogy "mit ehet az axi? ", "segítsetek, beteg az axi"... nah ezekkel a kérdésekkel nehéz mit kezdeni.Uzsidoboz írta:Milyen jó lenne ha lehetne ilyeneket tenni az aláírásbaZsucy írta:Nagyon cuki, gondoltam megosztom Veletek!De psssszt Sendy meg ne hallja mert frász kapna tőlem
Kérdeztétek, hogy mi van a picikkel a kereskedésben. Sajnos az összes pici elpusztult! Nagyon sajnálom őket.Zsucy írta:Nem. A héten még nem volt időm benézni hozzá, de ha holnap lehet, hogy beszaladok megkérdezem mi van velük.Titkos3 írta: Nem tudod mi történik velük?
SajnálomZsucy írta:Kérdeztétek, hogy mi van a picikkel a kereskedésben. Sajnos az összes pici elpusztult! Nagyon sajnálom őket.Zsucy írta:Nem. A héten még nem volt időm benézni hozzá, de ha holnap lehet, hogy beszaladok megkérdezem mi van velük.Titkos3 írta: Nem tudod mi történik velük?Remélem legközelebb szerencsésebb leszek ez ügyben!
Pont ma gondoltam rá, csak nem emlékeztem, hogy ki volt az akinek születtek! :) Nem tudom mi lehet vele, remélem ő szerencsésebb lesz!Uzsidoboz írta:KVickey-nek születtek még picinyei de ő nagyon eltűnt a fórumrólMi lehet vele?
Sajnálom őket!Zsucy írta:Kérdeztétek, hogy mi van a picikkel a kereskedésben. Sajnos az összes pici elpusztult! Nagyon sajnálom őket.Zsucy írta:Nem. A héten még nem volt időm benézni hozzá, de ha holnap lehet, hogy beszaladok megkérdezem mi van velük.Titkos3 írta: Nem tudod mi történik velük?Remélem legközelebb szerencsésebb leszek ez ügyben!
Nagyon sajnálom! Etették őket egyáltalán?Zsucy írta:Kérdeztétek, hogy mi van a picikkel a kereskedésben. Sajnos az összes pici elpusztult! Nagyon sajnálom őket.Zsucy írta:Nem. A héten még nem volt időm benézni hozzá, de ha holnap lehet, hogy beszaladok megkérdezem mi van velük.Titkos3 írta: Nem tudod mi történik velük?Remélem legközelebb szerencsésebb leszek ez ügyben!
Abban biztos vagyok, hogy etették őket, a lány,akinek a párja a kereskedő az osztálytársam volt, úgyhogy ismerem régről, tudom milyen állatbarát. Az a baj, hogy már nálam is elég rossz állapotban voltak, pedig én is etettem őket.Sendy írta:Etették őket egyáltalán?
Köszönöm!Sendy írta:Boldog születésnapot!
Köszi! :-)Monique írta:Boldog születésnapot! :)
Köszönöm! :-)SzySza írta:Megkésve, de nagyon boldog szülinapot :)