Lilu

Itt megismerheted a többieket, illetve Te is bemutathatod kedvenceidet. Úgy működik mint egy kisebb blog.

Moderátor: Axolotl moderátor

Válasz küldése
Lilu
Fórumozó

Axim

Hozzászólás Szerző: Lilu »

Az utolso ket kep az amikor megvettem, nem nezett jol ki, megsajnaltam mert ettek meg a tritonok, a haza most nagyobb es maskep nez ki, meg nem tettem at, megvarom mig uj baratja lessz :)
Csatolmányok
6da68ac9-2d36-32e6.jpg
6da68ac9-2d24-1759.jpg
6da68ac9-2d12-ed37.jpg
6da68ac9-2d5a-4e7e.jpg
6da68ac9-2d4d-c94a.jpg
DSC03822.jpg
DSC03815.jpg
Lilu
Fórumozó

Lilu

Hello,
Lilu vagyok, 27 eves, Marosvasarhelyrol. Par eve Bukarestben elek. Van nekem: egy kutysom-Lilu, 2 gorenyem (Adolf es Merlin) 6 pokom, 5 nagy skorpiom plusz egy csomo picik, kb 15 hal, egy csomo red es amano shrimp, 2 hyla arborea, egy vizi beka. Axolotl volt 1 most van 2.
Az elsot innen vettem kit mar egyszer bemutatam, de nem jo helyre tetem a posztomat. O Rozi. Voltam Budapesten szombaton es onnan vettem egy leucsisztik axit, fiut, o 20.5 cm. A Borze expon nem volt senki axival, de nagyon edesek voltak a sracok es elkuldtek egy uzletbe a Repti-Zoo ban, es onnan atkuldek a masik boltba, ami csak ahoz tartozott, es ott megkaptam a fiut :)
Erdekes ez a forum :) nallunk nincs ilyensmi, az egyeduli vagyok kinek innen van axolotl. Meg szetnezek, lassam kinek mien axia van es hogy boldogul veluk.
Sziasztok
Sendy
MAF tanácsadó:
MAF tanácsadó:
Milyen minőségben vagy a fórumon: Szakértő
Kapcsolat:

Re: Lilu

Hozzászólás Szerző: Sendy »

Lilu írta:Hello,
Lilu vagyok, 27 eves, Marosvasarhelyrol. Par eve Bukarestben elek. Van nekem: egy kutysom-Lilu, 2 gorenyem (Adolf es Merlin) 6 pokom, 5 nagy skorpiom plusz egy csomo picik, kb 15 hal, egy csomo red es amano shrimp, 2 hyla arborea, egy vizi beka. Axolotl volt 1 most van 2.
Az elsot innen vettem kit mar egyszer bemutatam, de nem jo helyre tetem a posztomat. O Rozi. Voltam Budapesten szombaton es onnan vettem egy leucsisztik axit, fiut, o 20.5 cm. A Borze expon nem volt senki axival, de nagyon edesek voltak a sracok es elkuldtek egy uzletbe a Repti-Zoo ban, es onnan atkuldek a masik boltba, ami csak ahoz tartozott, es ott megkaptam a fiut :)
Erdekes ez a forum :) nallunk nincs ilyensmi, az egyeduli vagyok kinek innen van axolotl. Meg szetnezek, lassam kinek mien axia van es hogy boldogul veluk.
Sziasztok
Szia Lilu!

Üdv a fórumon!

Örülök, hogy sikerült szerezni társat Rozinak.
Sendy
Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem és tisztelem az állatokat.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Titkos3
Megrögzött fórumozó

Hozzászólás Szerző: Titkos3 »

Szia!

Üdv itt a fórumon! Remélem sok információt találsz, itt, érdemes át olvasni alaposan a fórumot.

Üdv!
Titkos3
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
Lilu
Fórumozó

:) Koszi

Igen, itt minden van!! Ugyesek vagytok! Jo hogy valaki az axikal is foglalkozik, itt nalunk semmi sincs.
En mindent leforditottam angolbol, nem tudtam a magyar forumrol. Jo hogy megkaptalak.
Csak igy tovabb! :)
Válasz küldése