Sziasztok!
Már egy jó ideje látogatom a fórumot, de igazából most sikerült rávennem magam egy kis bemutatkozásra. :)
A nevem Katona Viktória, és gyakorlatilag december 19-e óta vagyok büszke tulajdonosa az én kis szörnyikémnek, Mukinak, aki egy vadas színű axi, Maya tenyészetéből.
Világ életemben imádtam az állatokat, és tartottam őket. Nagyon kedvelem a hüllőket, több kígyóm volt már, gekkokat, gyíkokat még kaméleont is tartottam. Továbbá életem állandó lakói a cicák és a kutyák. Akváriumom is volt kiskoromban, amiben tűzhasú gőték laktak, de gyerek fejjel ez nem annyira fogott meg, mint az olyan állatok, amiket ki lehetett venni a helyükről, és kézhez szoktatni őket.
De már akkor beleszerelmesedtem ebbe a gyönyörű kis vizisárkányba, és nem értettem, hogy láthatja valaki ezt a kimondhatatlan nevű állatkát csúnyának. (Mondjuk ezt a mai napig nem értem, mint ahogy azt sem, hogyan lehet viszolyogni a kígyóktól vagy az egerektől )
Szóval, mostanra nőt be annyira a fejem lágya, hogy belevágjak az axolotl nevelgetésbe ^^
Lehet, hogy optimista vagyok, de Muki látszólag jól érzi magát nálam, imádja a pocakját, még a nála nagyobb köveket is szokta csipkedni "hátha-meg-lehet-enni" alapon, nem is beszélve a buborékokról. Manapság egyébként a legújabb szokása, hogy a buborékfüggöny felett úszkál, szerintem szereti ha csikizi a hasát.
Jelenleg egy nagyobb akváriumot készítek elő neki, (jelenleg egy 54 literesben van) és így kiélhetem másik szenvedélyemet, az alkotást. Vagyis nagyban megy a hátterezés és a bújóka megformázása Majd teszek fel képeket, hogy hogy alakul a dolog. ^^
Egyelőre ennyi
KatViki
Moderátor: Axolotl moderátor
Muki
Az akvárium még nincs kész, de addig is töltök fel képeket szörnyecskémről;
- Maya
- Adminisztrátor
- Milyen minőségben vagy a fórumon: Tenyésztő
Re: Muki
Nagyon szép a kopoltyúja, nyúlt is rendesem ahogy látom. :) Örülök, hogy ilyen jól van, szépen pigmentál is (fehér részek hasán-nyakán), ki fogja nőni őket egyébként, szépen be fog sötétedni. Aztán pedig majd a felnőttkori fehér foltok jönnek.KatViki » 19 perccel ezelőtt írta:Az akvárium még nincs kész, de addig is töltök fel képeket szörnyecskémről;
Maya
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.
A házirend be nem tartása büntetést von maga után!
Leggyakoribb hibák: túl sok enter, nem megfelelő témába írás, témacím elhagyása.