Sziasztok!
Újonnan szerzett kis fehér axim mellé keresnék egy fiatal vadas példányt. Olyat keresnék leginkább, aminek ilyen arany színű vagy zöldes árnyalata van. Székesfehérvár környékén, Veszprémben és Budapesten tudnám átvenni őket.
Vásárolnék, keresek....
Moderátor: Axolotl moderátor
Fehér axit keresek
Sziasztok!
Elsősorban Szegeden és környékén keresnék kicsi, lehetőleg fehér axit.
Ha valaki tud errefelé, kérem írjon e-mailt: kordam1993@gmail.com
Legkorábban 3 hét múlva tudnám fogadni :)
Előre is köszönöm :)
Elsősorban Szegeden és környékén keresnék kicsi, lehetőleg fehér axit.
Ha valaki tud errefelé, kérem írjon e-mailt: kordam1993@gmail.com
Legkorábban 3 hét múlva tudnám fogadni :)
Előre is köszönöm :)
Kecskemét közelében axit keresek
Sziasztok! Kecskemét közelében keresek maximum 2db fehér Axolotl-ot megvételre. Lehet felnőtt is. tubes@freemail.hu emailra írjatok.
Köszönöm!
Köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya 2016.10.24. 20:11-kor.
Ok: Nem adtál meg témacímet! A hibát javítottam, de kérlek olvasd el a házirend ezen pontját! Köszi! Maya
Ok: Nem adtál meg témacímet! A hibát javítottam, de kérlek olvasd el a házirend ezen pontját! Köszi! Maya
Fehér axolotl
Sziasztok!
Kis vadas axim mellé szeretnék egy fehér axit is venni. Viszont itt a környéken nem igazán talàltam. Egy hónapon belül megyünk pestre, ha esetleg valaki tudna ajánlani valakit, annak nagyon örülnék. (16 cm nagyjából)
Kis vadas axim mellé szeretnék egy fehér axit is venni. Viszont itt a környéken nem igazán talàltam. Egy hónapon belül megyünk pestre, ha esetleg valaki tudna ajánlani valakit, annak nagyon örülnék. (16 cm nagyjából)
Ninike
Külső szűrőt keresek
Sziasztok!
Nagyobb akváriumra váltás miatt keresek külső szűrőt 230 literes akváriumhoz.
Nagyobb akváriumra váltás miatt keresek külső szűrőt 230 literes akváriumhoz.
-
- Újonc
Keresek 14-16 cm-es vadas axit
Szeretnék venni egy vadas axit 14-16cm-eset. Vas-megyében vagy Győr moson Sopron megyében.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya 2017.12.03. 14:22-kor.
Ok: Nem adtál témacímet, javítottam, de kérlek olvasd el a házirend ezen részét! Köszi! Maya
Ok: Nem adtál témacímet, javítottam, de kérlek olvasd el a házirend ezen részét! Köszi! Maya
-
- Újonc
Vásárolnék axit
Szeretnek vásárolni Vadas vagy aranyszínű axit 2 albinom van jelenleg melléük szeretném helyem hatalmas és rendelkezel minden felszerelésel szóval jó helyre kerülne az axi koszonom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya 2018.08.07. 17:11-kor.
Ok: Nem adtál meg témacímet! A hibát javítottam! Maya
Ok: Nem adtál meg témacímet! A hibát javítottam! Maya