Kérlek titeket, hogy szurkoljatok, hogy felépüljön a kutyusom. Péntek óta kórházban van. Tegnap végre sikerült kideríteniük, hogy mi a baja. A hasnyálmirigy gyulladás embereknél is nagyon veszélyes betegség, hátmég egy kis yorkinak.

Moderátorok: Monique, Axolotl moderátor
Mi szurkolunk! Hova vitted dokihoz?Ági írta:Sziasztok!
Kérlek titeket, hogy szurkoljatok, hogy felépüljön a kutyusom. Péntek óta kórházban van. Tegnap végre sikerült kideríteniük, hogy mi a baja. A hasnyálmirigy gyulladás embereknél is nagyon veszélyes betegség, hátmég egy kis yorkinak.![]()
Ahova eredetileg menni szoktunk, ott nincs sajnos elég jó gépi felszereltség, és nem tudnak rá 0-24 odafigyelni. Ezért mondta, hogy Őrmezőre hozzuk el. Dr Juhász Tamás állatkórházában fekszik. Magával a tulajjal még nem találkoztam, de elég sok orvos van, eddig kb 6-ot számoltam.Sendy írta:Mi szurkolunk! Hova vitted dokihoz?
Sok sikert, és jó egészséget a kutyusnak!Ági írta:Ahova eredetileg menni szoktunk, ott nincs sajnos elég jó gépi felszereltség, és nem tudnak rá 0-24 odafigyelni. Ezért mondta, hogy Őrmezőre hozzuk el. Dr Juhász Tamás állatkórházában fekszik. Magával a tulajjal még nem találkoztam, de elég sok orvos van, eddig kb 6-ot számoltam.Sendy írta:Mi szurkolunk! Hova vitted dokihoz?
Tegnap már hazahozhattam, még gyógyszert kell adnom neki 10 napig és kell majd kontroll vizsgálat is. Most egyenlőre elég aktív, rohangál, elvan. :)Titkos3 írta:Sok sikert, és jó egészséget a kutyusnak!Ági írta:Ahova eredetileg menni szoktunk, ott nincs sajnos elég jó gépi felszereltség, és nem tudnak rá 0-24 odafigyelni. Ezért mondta, hogy Őrmezőre hozzuk el. Dr Juhász Tamás állatkórházában fekszik. Magával a tulajjal még nem találkoztam, de elég sok orvos van, eddig kb 6-ot számoltam.Sendy írta:Mi szurkolunk! Hova vitted dokihoz?
Szívesen lájkolnék, de nincs FB regem.Zsucy írta:Sziasztok!
A facebook-on szépségversenyt indítottak Westik-nek, amire én is beneveztem az én Vendelemet!Gondoltam, hogy megosztom veletek, hátha valaki fent van fb-on és esetleg szavaz rá (lájkolja), és megosztja a fényképét, hogy több emberhez eljusson! Nagyon örülnék neki, ha legalább az első 10-ben benne lenne!
Előre is köszi!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Igen tudom, hogy te nem vagy fentSendy írta:Szívesen lájkolnék, de nincs FB regem.Zsucy írta:Sziasztok!
A facebook-on szépségversenyt indítottak Westik-nek, amire én is beneveztem az én Vendelemet!Gondoltam, hogy megosztom veletek, hátha valaki fent van fb-on és esetleg szavaz rá (lájkolja), és megosztja a fényképét, hogy több emberhez eljusson! Nagyon örülnék neki, ha legalább az első 10-ben benne lenne!
Előre is köszi!
Szavaztam én is meg pàrom is :)Zsucy írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Köszike!Ági írta:Szavaztam én is meg pàrom is :)Zsucy írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Sendy írta:Nézd más megközelítésből. Axikról legalább van film. Pl arról hogy a patkányok mennyire jól tartható kedvencek, mennyire ügyesek... hát előbb fogsz axis műsorral találkozni, mint patkányossal, pedig szent meggyőződésem, hogy a patkánynál rafkósabb, okosabb, kedvesebb háziállat nem létezik. Egy patkány nem tud annyi ideig élni, mint amekkora szeretet, ragaszkodást és tiszteletet ad neked. Ha patkányod van, az már majdnem olyan mintha gyereked lenne, csak minden sokkal kisebb, egy picurival egyszerűbb, és olcsóbb.SashaCross írta:Én már meg is néztem! Ez volt az esti film.![]()
Nagyon tanulságos volt...és közben elszomorító. Azt tudtam, hogy fokozottan veszélyeztetettek, de azt nem hogy ennyire a kihalás szélén vannak. Az a csatornarendszer undorító volt... szerintem nem sok esély van rá hogy meg tudják őket menteni vadon is. Legalábbis addig nem, amíg az alap élőhellyel kezdődik a probléma (ami csak romlik).
Viszont rendezésileg, és lévén hogy azért mégiscsak egy Axolokról szóló dokumentum film azért megjegyeznem hogy legtöbbször szívesebben néztem volna az állatot, mint Nick fejét premier plánban vagy 30x.
Jajj, de édesSendy írta:Evetke nyuszikám nyaral Uzsidobozéknál :)
Ez nagyon jóóóóó!Sendy írta:Tegnap miközben moderálgattam, eszembe jutott :)
Ez nagyon szomorúSendy írta:Segítség kérése
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap virradóra betörtek a Tappancs kutyamenhelyre, és az összes minőségibb kutyatápot, lejárt sajtokat illetve burgonyapüréket, amikkel az állatokat etették, ellopták. Több mint 100 kutya van azon a pici telepen, ami amúgy sem egy szívderítő látvány, de az ott dolgozok mindent megtesznek amit tudnak abból a kevés pénzből. Idén hatalmas hiánnyal küzdenek, mert az adófelajánlásokból alig jött be valami. Beteg kutyákat a kevés pénzükön műttetnek több százezrekért ha szükséges.
Akinek van rá lehetősége és jó a szíve, kérem gondolkozzon el egy kis adományon. Nekik tényleg 1-2 ezer forint is hatalmas segítség tud lenni amiért nagyon hálásak tudnak lenni, ez személyes tapasztalat. De aki esetleg Tatabánya közeli, kutyakajákat (főleg junior) tápokat, kutyaeleségeket is mindig nagyon nagy örömmel fogadnak, ha esetleg az van fölöslegben, vagy úgy gondolod, hogy azt nem tudják másra elherdálni.
A menhely elnöke egy nagyon kedves, szimpatikus nő. Láttam én őt már sírva fakadni állatorvosnál mikor egy kóbor kutyáról kiderült, hogy sajnos menthetetlen vírusfertőzése van, és nem tudja megmenteni őt.
A menhely elérhetősége a honlapjukon megtalálható: http://tappancs.gaja.hu/
Aki esetleg kételkedik a munkásságukban olvasgasson kicsit a honlapon. Én nem szoktam, mert a szívem szakad meg.
Tegnap vettünk 20 kg kutyatápot, chapit és pedigret, felesbe juniort, felesbe felnőttet nekik. Ma gyűjtés lesz náluk és elvisszük. Nem nagy segítség 100 kutyára, de azért még is valami. Felét párom munkahelye állta.Titkos3 írta:Ez nagyon szomorúSendy írta:Segítség kérése
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap virradóra betörtek a Tappancs kutyamenhelyre, és az összes minőségibb kutyatápot, lejárt sajtokat illetve burgonyapüréket, amikkel az állatokat etették, ellopták. ...
Nem fognak éhezni a kutyák, az ország minden tájáról kaptak adományokat.Sendy írta:Tegnap vettünk 20 kg kutyatápot, chapit és pedigret, felesbe juniort, felesbe felnőttet nekik. Ma gyűjtés lesz náluk és elvisszük. Nem nagy segítség 100 kutyára, de azért még is valami. Felét párom munkahelye állta.Titkos3 írta:Ez nagyon szomorúSendy írta:Segítség kérése
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap virradóra betörtek a Tappancs kutyamenhelyre, és az összes minőségibb kutyatápot, lejárt sajtokat illetve burgonyapüréket, amikkel az állatokat etették, ellopták. ...
Én is utólag minden jót kívánok mindenkinek :)Zsucy írta:Boldog, Egészséges Új Évet kívánok mindenkinek!
Lol XDDD Nekem vicces mert csak 20centi havat láttam, de ami nálatok lehetett már gondolom nem volt annyira vicces...Sendy írta:http://www.napiszar.hu/showPost/Bukas_- ... arorszagon
Nekem potyogott a könnyem :)
Ez szuper, a legtöbb helyen olyan körülmények közt vannak tartva.Sendy » Ma, 13:44 írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =700%2C525
Akinek van facebookos elérhetősége, ajánlom megtekintésre a linket. 3 mondatot fűztek az axikhoz, de az alapelv, hogy nem tartható társas akváriumba ott van, és felhívják a figyelmet, hogy a fórumunkon tájékozódjanak a tartásukat, igényeiket illetően mielőtt megveszik.
Ezt hívom korrektnek hozzáállásnak.
A kép nem a boltban készült, ezt oda is írták.kimbike » Tegnap, 17:23 írta:Ez szuper, a legtöbb helyen olyan körülmények közt vannak tartva.Sendy » Ma, 13:44 írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =700%2C525
Akinek van facebookos elérhetősége, ajánlom megtekintésre a linket. 3 mondatot fűztek az axikhoz, de az alapelv, hogy nem tartható társas akváriumba ott van, és felhívják a figyelmet, hogy a fórumunkon tájékozódjanak a tartásukat, igényeiket illetően mielőtt megveszik.
Szia !Sendy » Tegnap, 05:19 írta:A kép nem a boltban készült, ezt oda is írták.kimbike » Tegnap, 17:23 írta:Ez szuper, a legtöbb helyen olyan körülmények közt vannak tartva.Sendy » Ma, 13:44 írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =700%2C525